5 anledningar att söka ett jobb genom Staffers

5 anledningar att söka ett jobb genom Staffers

Vi står nu inför en säsong med mycket hög efterfrågan på arbetskraft, särskilt inom hotell- och restaurangbranschen. Oavsett om du vill jobba mycket eller bara lite, heltid eller när det passar dig, är det stor sannolikhet att du hittar rätt jobb genom Staffers.

Hos Staffers specialiserar vi oss på rekrytering inom hotell- och restaurangbranschen. Vår plattform matchar jobbsökande med företag inom hotell- och restaurangbranschen, både för heltid och tillfälliga anställningar.

Över 350 personer skapar en profil på Staffers varje vecka och här är 5 anledningar till varför du borde göra det samma:

 

·     Full flexibilitet – jobba när och var du vill

·     Alltid ett stort urval av lediga jobb

·     Jobb med de högsta lönerna inom branschen

·     Du kan känna dig säker på att du alltid är fulltförsäkrad när du jobbar

·     Lön betalas direkt till ditt bankkonto

Lediga dagskift publiceras hela tiden i Staffers app. Servitörsjobb, bartenderjobb och eventjobb är bara några exempel på lediga positioner.

Ladda ner Staffers app i App Store/Google Play för att hitta ditt nästa jobb.

 

Många personer som börjar jobba dagskift genom Staffers blir senare anställda av de företag de jobbat skift för, vilket innebär att det är sannolikt att dagskift kan leda till fast anställning.

Skulle du vilja hitta ett permanent heltidsjobb eller deltidsjobb nu direkt? Du kan hitta ett stort urval av lediga heltidsjobb här.

“Jag har använt Staffers i ett par år nu och jag älskar flexibiliteten! Jag kan ta ett skift där jag vill, när jag vill och den bra lönen är definitivt ett plus. Jag blev anställd efter ett skift jag tog genom Staffers och jag är så,så tacksam! Jag använder fortfarande Staffers, även med mitt nya jobb för att -Staffers är bäst! Jag rekommenderar verkligen Staffers för att skapa nya kontakter och prova nya platser och miljöer men även för att träffa nya personer. Och som jag nämnde tidigare är lönen en bra bit över vad som är standard inom branschen.” PatriciaMartinsen-Altuve

You might also like...

More posts
arrow

Så får du jobb på festival denna sommar

Gillar du festivaler? Musikfestivaler i synnerhet? Kanske har du turen att ha skaffat dig en biljett till en av sommarens många festivaler, eller kanske föredrar du att tjäna lite pengar och få nya vänner – med riktigt bra musik i bakgrunden? Då kanske ett jobb på en festival kan vara precis den möjlighet du har väntat på. Låt oss berätta hur du kan få jobb på en festival i sommar.

Så hittar du flexibla jobb inom besöksnäringen

Det är ingen hemlighet att jobb inom hotell & restaurang är några av de mest flexibla och givande positionerna på marknaden. Med ett brett utbud av roller som servitris, bartender, städare och mycket mer kan du hitta ett jobb som passar din livsstil. Här ger vi dig en guide till att hitta flexibla jobb inom besöksnäringen med Staffers.

App Store download button.
Google Play Dowload button.