5 anledningar att söka ett jobb genom Staffers

Vi står nu inför en säsong med mycket hög efterfrågan på arbetskraft, särskilt inom hotell- och restaurangbranschen. Oavsett om du vill jobba mycket eller bara lite, heltid eller när det passar dig, är det stor sannolikhet att du hittar rätt jobb genom Staffers.

Hos Staffers specialiserar vi oss på rekrytering inom hotell- och restaurangbranschen. Vår plattform matchar jobbsökande med företag inom hotell- och restaurangbranschen, både för heltid och tillfälliga anställningar.

Över 350 personer skapar en profil på Staffers varje vecka och här är 5 anledningar till varför du borde göra det samma:

 

·     Full flexibilitet – jobba när och var du vill

·     Alltid ett stort urval av lediga jobb

·     Jobb med de högsta lönerna inom branschen

·     Du kan känna dig säker på att du alltid är fulltförsäkrad när du jobbar

·     Lön betalas direkt till ditt bankkonto

Lediga dagskift publiceras hela tiden i Staffers app. Servitörsjobb, bartenderjobb och eventjobb är bara några exempel på lediga positioner.

Ladda ner Staffers app i App Store/Google Play för att hitta ditt nästa jobb.

 

Många personer som börjar jobba dagskift genom Staffers blir senare anställda av de företag de jobbat skift för, vilket innebär att det är sannolikt att dagskift kan leda till fast anställning.

Skulle du vilja hitta ett permanent heltidsjobb eller deltidsjobb nu direkt? Du kan hitta ett stort urval av lediga heltidsjobb här.

“Jag har använt Staffers i ett par år nu och jag älskar flexibiliteten! Jag kan ta ett skift där jag vill, när jag vill och den bra lönen är definitivt ett plus. Jag blev anställd efter ett skift jag tog genom Staffers och jag är så,så tacksam! Jag använder fortfarande Staffers, även med mitt nya jobb för att -Staffers är bäst! Jag rekommenderar verkligen Staffers för att skapa nya kontakter och prova nya platser och miljöer men även för att träffa nya personer. Och som jag nämnde tidigare är lönen en bra bit över vad som är standard inom branschen.” PatriciaMartinsen-Altuve

You might also like...

More posts
arrow

Letar du efter ett jobb i Stockholm?

En av de bästa sakerna med Stockholm är antalet bra restauranger och hotell. Du är aldrig långt borta från en god måltid, en fika eller ett hem hemifrån. Branschen sysselsätter också ett stort antal personer i Stockholmsområdet. Och det är där vi kommer in; på Staffers är vi specialiserade på rekrytering till hotell och restaurangbranchen.

Letar du efter ett heltidsjobb eller full flexibilitet?

Oavsett om du är en erfaren anställd som letar efter din nästa jobbmöjlighet, eller om du precis har börjat din karriär, eller om du letar efter ett extraknäck, kan du hitta flera jobbmöjligheter som är relevanta för dig med Staffers.

App Store download button.
Google Play Dowload button.