Letar du efter mer flexibilitet och frihet i ditt arbetsliv? Kanske har du funderat på att vara din egen chef men vet inte var du ska börja eller att hela processen med pappersarbete och administrativa uppgifter verkar överväldigande?

På Staffers är vi specialiserade på rekrytering till hotell- och restaurangbranschen. Vår plattform matchar arbetssökande med företag inom hotell- och restaurangbranschen, både för fasta tjänster och dagsjobb. Dagsjobb publiceras i Staffers-appen av företag som söker extra personal under särskilt hektiska tider på året, för privataevenemang eller på grund av sjukfrånvaro. Nya dagliga jobb publiceras flera gånger i veckan, och det finns ofta många lediga tillfälliga skift som publiceras senare i veckan när vi närmar oss helgen.

Om du bestämmer dig för att bli frilansare och ta dagsjobb som du söker i Staffers-appen sköter vi alla administrativa uppgifter åt dig. Vi ser till att du är fullt försäkrad medan du arbetar, att du får det överenskomna beloppet i tid – direkt till ditt bankkonto, och att dina skatter betalas. Tillsammans med vår partner ManyMore kan du vara säker på att allt kommer att tas om hand och allt du behöver göra är att dyka upp på jobbet. När och var du vill arbeta är helt upp till dig. Nämnde vi att vi erbjuder de högst betalda jobben i branchen?

Jag har mycket bra erfarenhet av Staffers och har bara gott att säga. 
Det är en mycket bra atmosfär där, snabb problemlösning, säkerhet och du kan vara säker på att du får vad som har överenskommits.
Vitali Moshin, Staffer

Som Staffer har du det bästa av två världar med flexibiliteten som frilansare tillsammans med fördelarna som en anställd.

Är du redo att börja leta jobb? För att komma i gång behöver du bara ladda ner Staffers-appen där du vanligtvis laddar ner appar, skapa din profil och börjar söka om lediga skift i din region.

You might also like...

More posts
arrow

Letar du efter ett jobb i Stockholm?

En av de bästa sakerna med Stockholm är antalet bra restauranger och hotell. Du är aldrig långt borta från en god måltid, en fika eller ett hem hemifrån. Branschen sysselsätter också ett stort antal personer i Stockholmsområdet. Och det är där vi kommer in; på Staffers är vi specialiserade på rekrytering till hotell och restaurangbranchen.

Letar du efter ett heltidsjobb eller full flexibilitet?

Oavsett om du är en erfaren anställd som letar efter din nästa jobbmöjlighet, eller om du precis har börjat din karriär, eller om du letar efter ett extraknäck, kan du hitta flera jobbmöjligheter som är relevanta för dig med Staffers.

App Store download button.
Google Play Dowload button.