Vilken typ av jobb erbjuds genom Staffers?

Servitör, kock, bartender eller barback?

Med Staffers kan du förvänta dig att hitta både fasta och tillfälliga tjänster (heltid och deltid) inom hotell- och restaurangbranschen. Exempel på jobb inom hotell- och restaurangbranschen är servitör, kock, köksassistent, värd, bartender, barback och diskare.

 

För heltids- och deltidstjänster fungerar Staffers som en förmedlare som hjälper företag inom hotell- och restaurangbranschen att matcha sitt behov med rätt kompetens och där målet är att du ska anställas för en fast tjänst – antingen deltid eller heltid. För tillfälliga jobb förmedlar vi lediga skift som företag behöver fylla på grund av ett tillfälligt ökat behov av extra personal.

 

Ett fast jobb ger dig förutsägbarhet och trygghet, medan dagliga skift ger dig frihet och flexibilitet att arbeta var och när du vill – och hur mycket. Vi ser ofta att personer som börjar arbeta dagskift senare anställs till fasta tjänster av arbetsgivare som de tidigare har arbetat skift för, så om du är intresserad finns det en god möjlighet att tidigare skift arbetsgivare vill anställa dig i ett senare skede.Eller varför inte prova en kombination av båda?

«Jag gillar verkligen den flexibilitet som Staffers erbjuder. Jag har ett heltidsjobb, men har också möjlighet att jobba extra skift på mina lediga dagar om jag vill. Jag har rekommenderat Staffers-appen till många vänner och alla gillar den.»
Louis Nguyen, Staffer

Vill du se vilka jobb som finns tillgängliga hos Staffers? I Staffers-appen hittar du både dagliga skift och fasta positioner, appen är tillgänglig för nedladdning i App Store och Google Play. Du kan också kolla in lediga fasta tjänster här på vår hemsida.

 

Mer än 350 personer registrerar sig som Staffer varje vecka, och några av anledningarna till att de gör det är antalet jobb som publiceras på plattformen kontinuerligt, vi erbjuder de högsta lönerna i branschen, och du kan välja mellan full flexibilitet och fasta tjänster.

Vi önskar dig lycka till i sökandet efter ditt nästa jobb!

You might also like...

More posts
arrow

Så får du jobb på festival denna sommar

Gillar du festivaler? Musikfestivaler i synnerhet? Kanske har du turen att ha skaffat dig en biljett till en av sommarens många festivaler, eller kanske föredrar du att tjäna lite pengar och få nya vänner – med riktigt bra musik i bakgrunden? Då kanske ett jobb på en festival kan vara precis den möjlighet du har väntat på. Låt oss berätta hur du kan få jobb på en festival i sommar.

Så hittar du flexibla jobb inom besöksnäringen

Det är ingen hemlighet att jobb inom hotell & restaurang är några av de mest flexibla och givande positionerna på marknaden. Med ett brett utbud av roller som servitris, bartender, städare och mycket mer kan du hitta ett jobb som passar din livsstil. Här ger vi dig en guide till att hitta flexibla jobb inom besöksnäringen med Staffers.

App Store download button.
Google Play Dowload button.