Oavsett om du är en erfaren anställd som letar efter din nästa jobbmöjlighet, eller om du precis har börjat din karriär, eller om du letar efter ett extraknäck, kan du hitta flera jobbmöjligheter som är relevanta för dig med Staffers.

På Staffers är vi specialiserade på rekrytering till hotell- och restaurangbranschen. Vår plattform matchar arbetssökande med företag inom hotell- och restaurangbranschen. Du kan välja att söka heltids- eller deltidsarbete, eller kanske du vill ha mer flexibilitet och själv bestämma när och var du ska arbeta? Då kan skift vara det rätta för dig att söka. Du har också möjlighet att kombinera de två genom att ta extra skift utöver ditt fasta jobb.

Om du väljer att ansöka om ett heltids-eller deltidsjobb som du ser på Staffers.com eller i Staffers-appen ansöker du helt enkelt via Staffers-plattformen och din ansökan kommer sedan att granskas av företaget som vill anställa. De mest eftertraktade kandidaterna som företag inom hotell- och restaurangbranschen nu letar efter är servitörer, bartendrar och erfarna kockar.

Om du letar efter ett mer flexibelt alternativ är skift, där du kan välja när och var du jobbar, rätt alternativ för dig. Du skapar helt enkelt din profil i Staffers-appen och börjar söka lediga skift i din region. Alla administrativa uppgifter som din skatt och betalningar hanteras av vår partner ManyMore. Allt du behöver tänka på är att söka skift, gå till jobbet och du kommer att få betalt. Nämnde vi att vierbjuder de högst betalda jobben i branschen?

Staffers var det bästa som hände mig 2022. Jag har ett bra CV, men folk kände mig inte och jag blev sällan kallad till en intervju. När jag började jobba för Staffers började jobbmöjligheter dyka upp och öppnade många dörrar för mig. Jag träffade många människor som tror på min potential och beundrar mitt arbete. Jag kan visa mina färdigheter på olika platser och att välja egna skift samt utmärkta arbetsmiljöer är en stor bonus. Jag vill inte glömma att nämna att samordningen av Staffers består av supermänniskor och proffs som alltid finns tillgängliga för att hjälpa till med vad som än behövs. Jag ser inte Staffers som en jobb app som jag arbetar med, utan som en del av en stor familj <3 “Staffers Family”. 
Tack för er professionalism och den omsorg ni visar oss!
Sueli Bonfim, Staffer

Är du redo att börja söka ditt nästa jobb eller skift inom hotell- och restaurangbranschen?

Ladda ner Staffers-appen för att se alla tillgängliga dagsjobb och heltidsjobb. Du hittar Staffers-appen där du vanligtvis laddar ner appar, eller kan du gå vidare till vår jobbsökar sida och följ länken för att ladda ner appen.

You might also like...

More posts
arrow

Letar du efter ett jobb i Stockholm?

En av de bästa sakerna med Stockholm är antalet bra restauranger och hotell. Du är aldrig långt borta från en god måltid, en fika eller ett hem hemifrån. Branschen sysselsätter också ett stort antal personer i Stockholmsområdet. Och det är där vi kommer in; på Staffers är vi specialiserade på rekrytering till hotell och restaurangbranchen.

5 anledningar att söka ett jobb genom Staffers

Över 350 personer skapar en profil på Staffers varje vecka och här är 5 anledningar till varför du borde göra det samma.

App Store download button.
Google Play Dowload button.