En av de bästa sakerna med Stockholm är antalet bra restauranger och hotell. Du är aldrig långt borta från en god måltid, en fika eller ett hem hemifrån. Branschen sysselsätter också ett stort antal personer i Stockholmsområdet. Och det är där vi kommer in; på Staffers är vi specialiserade på rekrytering till hotell och restaurangbranchen. Vår plattform matchar arbetssökande med företag inom hotell- och restaurangbranschen, vilket innebär att du har tillgång till de mest intressanta jobbmöjligheterna inom hotell- och restaurangbranschen med bara några få klick. Oavsett om du söker ett heltidsjobb eller ett deltidsjobb, eller om du vill ha ett mer flexibelt alternativ där du väljer var och när du vill arbeta – är vi övertygade om att vi kan hitta ett jobb åt dig.

I Staffers-appen hittar du en mängd olika dagsjobb och fasta tjänster i Stockholmsområdet. Från barback tillbartender, köksassistent till kock, hotellreceptionist och städning, till servitörer. Många av företagen söker fasta tjänster och många söker extra personal under särskilt hektiska perioder eller på grund av sjukskrivning.

Saknar du erfarenhet från hotell och restaurangbranchen? Börja då söka till dagsjobb, visa hur villig du är att lära dig, och du kan vara på väg till en helt ny karriär och ett heltidsjobb. Inom hotell- och restaurangbranschen har många gjort en bra karriär genom att arbeta sig igenom olika typer av jobb på olika avdelningar inom ett företag.

Eller har du många års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen och söker möjligheter inom ett nytt företag? Så spännande, vi hoppas att du hittar det jobb du söker hos Staffers. Se till att fylla i alla viktiga kvalifikationer och erfarenheter i din profil i Staffers-appen. Det gör det lättare för dig att söka jobb och för företagen att välja dig till en intervju.

Är du redo att ta en titt på de lediga jobben i Stockholmsområdet? Ladda ner Staffers-appen där du vanligtvis laddar ner dina appar, skapa din profil och börjar leta.

Jag ville bara berätta att ni från "Staffers" gör ett fantastiskt jobb.Jag är glad att jag bestämde mig för att jobba med er. Det är verkligen bra hur lätt "Staffers App" är att hantera och hitta arbete. Det är nästan som att ha en virtuell vän här med mig för att hantera arbetet och hitta arbetsplatser. Jag väljer bara skiften för jobbet, ansöker och kommunicerar med skiftledarna. Det är så enkelt!
Sen jag började jobba genom Staffers har jag träffat så många människor och några av dem blev väldigt goda vänner till mig. Det känns som om jag har hittat en ny familj. Tack,Staffers! 
Tack för den omsorg, kärlek, respekt och ekonomiska stabilitet som ni har gett mig.
Sam Khalid, Staffer

Vill du lära känna oss lite bättre innan du bestämmer dig? Du kan läsa mer om Staffers här.

You might also like...

More posts
arrow

Letar du efter ett heltidsjobb eller full flexibilitet?

Oavsett om du är en erfaren anställd som letar efter din nästa jobbmöjlighet, eller om du precis har börjat din karriär, eller om du letar efter ett extraknäck, kan du hitta flera jobbmöjligheter som är relevanta för dig med Staffers.

5 anledningar att söka ett jobb genom Staffers

Över 350 personer skapar en profil på Staffers varje vecka och här är 5 anledningar till varför du borde göra det samma.

App Store download button.
Google Play Dowload button.