Hur man hittar och anställer kvalificerad personal inom besöksnäringen.

Att driva en framgångsrik restaurang kräver mer än en utmärkt meny och en perfekt placering. Det är människorna som får allt att gå ihop och skapa en unik upplevelse. Med stor konkurrens och stigande efterfrågan i restaurangbranschen är det viktigt att hitta kvalificerad och pålitlig personal för att hålla din restaurang blomstrande. Men var börjar man?

Som tidigare branschfolk vet vi på Staffers alltför väl hur svårt det kan vara att hitta rätt personal. Det är därför vi har skapat en plattform för att matcha företag inom hotell- och restaurangbranschen med de som har erfarenhet från branschen. 

Staffers är ett jobbnätverk som består av 25 000 jobbsökare, som alla är intresserade av jobb inom besöksnäringen.  Via Staffers kan du hitta den perfekta kandidaten för alla lediga tjänster du har.  Det är enkelt att komma i gång, låt oss visa dig hur det fungerar.

1.     Gå till Staffers.com och klicka på "Skapa jobb"

2.    Välj en jobbannons för en permanent position eller för en temporär position

3.    Skapa en företagsprofil

4.    Posta din första jobbannons

5.    Vänta på att kvalificerade kandidater i vårt jobbnätverk ansöker och välj kandidater med riktig kompetens.

En av fördelarna med att använda Staffers är att alla kandidater förhandsgranskas innan de läggs till i nätverket. Det betyder att du kan lita på att de kandidater du överväger har den kompetens och erfarenhet som krävs för jobbet. Detta kan spara mycket tid och ansträngning under anställningsprocessen. Var noga med att inkludera så mycket information som möjligt om din restaurang, de positioner du anställer för och vilken typ av kandidat du letar efter.

Det är ingen lätt uppgift att hitta kvalificerad personal till restauranger, men genom att använda Staffers kan du spara tid och hitta de bästa kandidaterna på ett snabbt och enkelt sätt.

Vanliga frågor

-      Våra bästa tips för en bra jobb annons

-      Hur man skickar meddelande till kandidater

-      Hur du kontrollerar dina kandidaters jobb erfarenheter

Är du redo att ge det ett försök?  Börja här.

You might also like...

More posts
arrow

Hur man hittar och anställer kvalificerad personal inom besöksnäringen.

Att driva en framgångsrik restaurant tar mer än en utmärkt meny och en utmärkt placering. Det är människorna som får allt att gå samman och skapa en unik upplevelse. Med stram konkurrens och utvecklande efterfråga i gästfrihetsbranschen är det viktigt att hitta kvalificerad och pålitlig personal för att hålla din restaurang blomstrande. Men var börjar man?

Har din restaurang tillräckligt med personal för en hektisk sommarsäsong?

Som restaurangägare vet du att sommarsäsongen ger ökad trafik och en möjlighet att öka försäljningen. Men är du beredd att hantera den ökade tillströmningen av kunder? Vi har alla upplevt hur en hektisk kväll i restaurangen snabbt kan ge vika för kaos om det inte finns tillräckligt med människor på jobbet för att servera dem. Det är dags att fråga dig själv: har jag tillräckligt med personal på plats för de kommande sommarmånaderna?

App Store download button.
Google Play Dowload button.