Letar du fortfarande efter personal till din restaurang eller ditt evenemang i sommar?

Sommaren är här, solen skiner och vi ser alla fram emot att göra det bästa av den. För många av oss är det dock  de mest hektiska månaderna på året. Om du är ansvarig för en restaurang, bar, en festival eller andra evenemang vet du exakt vad vi pratar om. För att få ditt företag att blomstra i sommar måste du se till att du har rätt personal som tar hand om dina gäster. Förhoppningsvis har du redan ett sammansvetsat team på plats och behöver bara några extra hjälpande händer? Eller så vill du lägga till den perfekta kandidaten till ditt team för att fylla heltids- eller deltidstjänster? Hur som helst är vi här för att hjälpa!

Staffers - ett nätverk av 25 000 personer

Det kan vara en frustrerande process att försöka rekrytera rätt personer för ditt företag. Du kanske letar efter en viss nivå av expertis eller erfarenhet, du har redan provat de vanliga rekryteringskanalerna med liten eller ingen framgång, och om du hittar den perfekta kandidaten - hur ser du till att de väljer att arbeta för dig? På Staffers tror vi att det finns ett bättre sätt att hitta och rekrytera rätt personer för ditt företag.

Staffers nätverket består av 25 000 personer som är arbetsvilliga och varav de flesta har erfarenhet från besöksnäringen. Deras erfarenhet sträcker sig från olika kocktjänster till servitör, bartender, barback, runners och evenemangspersonal. Eller kanske kan du hitta en ny talang som saknar erfarenhet men har rätt attityd och arbetsmoral?

För att komma åt nätverket behöver du bara registrera ditt företag och sedan får du din jobbannons publicerad inom några minuter. Kom ihåg att inkludera information om den position du vill fylla, vad du letar efter i rätt kandidat och lön. Så snart ansökningarna börjar komma in är det upp till dig att välja rätt kandidat.

 Är du redo att prova Staffers? Börja här.

You might also like...

More posts
arrow

Letar du fortfarande efter personal till din restaurang eller ditt evenemang i sommar?

Sommaren är här, solen skiner och vi ser alla fram emot att göra det bästa av den. För många av oss är det dock de mest hektiska månaderna på året. Om du är ansvarig för en restaurang, bar, en festival eller andra evenemang vet du exakt vad vi pratar om. För att få ditt företag att blomstra i sommar måste du se till att du har rätt personal som tar hand om dina gäster. Förhoppningsvis har du redan ett sammansvetsat team på plats och behöver bara några extra hjälpande händer? Eller så vill du lägga till den perfekta kandidaten till ditt team för att fylla heltids- eller deltidstjänster? Hur som helst är vi här för att hjälpa!

Hur man hittar och anställer kvalificerad personal inom besöksnäringen.

Att driva en framgångsrik restaurant tar mer än en utmärkt meny och en utmärkt placering. Det är människorna som får allt att gå samman och skapa en unik upplevelse. Med stram konkurrens och utvecklande efterfråga i gästfrihetsbranschen är det viktigt att hitta kvalificerad och pålitlig personal för att hålla din restaurang blomstrande. Men var börjar man?

App Store download button.
Google Play Dowload button.