Hotell- och restaurangbranschen har blivit en konkurrenskraftig marknad när det kommer till att rekrytera erfarna medarbetare. Hur kan du se till att ditt företag lyckas med att fylla era lediga positioner?

Här är 3 tips att tänka på när du skriver din nästa platsannons

 

·     Skriv din platsannons på engelska och öppna upp möjligheten för erfarna personer från alla länder inom EU att söka dina lediga positioner.

·     Vem letar du efter? Ha den ideala kandidaten i åtanke när du skriver din platsannons.  

·     Varför ska någon vilja jobba för ditt företag? Attinkludera en text om vad en kandidat kan förvänta sig från dig som arbetsgivare,vad jobbet innebär och vad som är inkluderat i det totala kompensationspaketet,kommer troligtvis öka chanserna för att du får fler sökande till dina lediga positioner.

När du skriver din platsannons måste du se till att så många relevanta personer som möjligt faktiskt ser den. När du publicerar din platsannons på Staffers plattform ökar du automatiskt chansen att den blir sedd av erfarna personer inom branschen. Staffers nätverk består av fler än 16 000 personer och vi strävar efter att matcha företag med personer som har erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen.

Det är väldigt enkelt att börja rekrytera genom Staffers.Allt du behöver göra är att fylla i mallen för platsannonser som är särskilt designad för HoReCa, komma ihåg de tre tipsen som nämndes ovan när du skriver din text, och trycka på publicera - och din platsannons kommer synas i vårt nätverk under 6 veckor. Alla sökande kommer bli verifierade och du har möjlighet att lägga till frågor som du vill att de sökande ska svara på i en videointervju. Hur många kandidater du anställer är helt upp till dig, vi hoppas att du hittar så många som du behöver.

Våra priser är blygsamma jämfört med traditionella rekryteringsföretag, men det som är viktigast är såklart att din rekryteringsprocess är framgångsrik och att du hittar de rätta kandidaterna. Så varför inte prova Staffers nästa gång du ska rekrytera för dina lediga positioner? Klicka här för att börja.

You might also like...

More posts
arrow

Rekryterar du för ett företag inom hotell- och restaurangbranschen?

Rekryterar du för ett företag inom hotell- och restaurangbranschen? Här är 3 tips för hur du kan förbättra din platsannons.

Hur du börjar rekrytering med Staffers

Letar du efter personal för skift eller fasta positioner på din restaurang, bar eller hotell? Med Staffers har du tillgång till ett nätverk med fler än 16 000 personer. Det är enkelt att börja och du kan ha din platsannons publicerad inom några minuter, låt oss visa dig hur.

App Store download button.
Google Play Dowload button.