Rekryterar du för ett företag inom hotell- och restaurangbranschen?

Hotell- och restaurangbranschen har blivit en konkurrenskraftig marknad när det kommer till att rekrytera erfarna medarbetare. Hur kan du se till att ditt företag lyckas med att fylla era lediga positioner?

Här är 3 tips att tänka på när du skriver din nästa platsannons

 

·     Skriv din platsannons på engelska och öppna upp möjligheten för erfarna personer från alla länder inom EU att söka dina lediga positioner.

·     Vem letar du efter? Ha den ideala kandidaten i åtanke när du skriver din platsannons.  

·     Varför ska någon vilja jobba för ditt företag? Attinkludera en text om vad en kandidat kan förvänta sig från dig som arbetsgivare,vad jobbet innebär och vad som är inkluderat i det totala kompensationspaketet,kommer troligtvis öka chanserna för att du får fler sökande till dina lediga positioner.

När du skriver din platsannons måste du se till att så många relevanta personer som möjligt faktiskt ser den. När du publicerar din platsannons på Staffers plattform ökar du automatiskt chansen att den blir sedd av erfarna personer inom branschen. Staffers nätverk består av fler än 16 000 personer och vi strävar efter att matcha företag med personer som har erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen.

Det är väldigt enkelt att börja rekrytera genom Staffers.Allt du behöver göra är att fylla i mallen för platsannonser som är särskilt designad för HoReCa, komma ihåg de tre tipsen som nämndes ovan när du skriver din text, och trycka på publicera - och din platsannons kommer synas i vårt nätverk under 6 veckor. Alla sökande kommer bli verifierade och du har möjlighet att lägga till frågor som du vill att de sökande ska svara på i en videointervju. Hur många kandidater du anställer är helt upp till dig, vi hoppas att du hittar så många som du behöver.

Våra priser är blygsamma jämfört med traditionella rekryteringsföretag, men det som är viktigast är såklart att din rekryteringsprocess är framgångsrik och att du hittar de rätta kandidaterna. Så varför inte prova Staffers nästa gång du ska rekrytera för dina lediga positioner? Klicka här för att börja.

You might also like...

More posts
arrow

Letar du fortfarande efter personal till din restaurang eller ditt evenemang i sommar?

Sommaren är här, solen skiner och vi ser alla fram emot att göra det bästa av den. För många av oss är det dock de mest hektiska månaderna på året. Om du är ansvarig för en restaurang, bar, en festival eller andra evenemang vet du exakt vad vi pratar om. För att få ditt företag att blomstra i sommar måste du se till att du har rätt personal som tar hand om dina gäster. Förhoppningsvis har du redan ett sammansvetsat team på plats och behöver bara några extra hjälpande händer? Eller så vill du lägga till den perfekta kandidaten till ditt team för att fylla heltids- eller deltidstjänster? Hur som helst är vi här för att hjälpa!

Hur man hittar och anställer kvalificerad personal inom besöksnäringen.

Att driva en framgångsrik restaurant tar mer än en utmärkt meny och en utmärkt placering. Det är människorna som får allt att gå samman och skapa en unik upplevelse. Med stram konkurrens och utvecklande efterfråga i gästfrihetsbranschen är det viktigt att hitta kvalificerad och pålitlig personal för att hålla din restaurang blomstrande. Men var börjar man?

App Store download button.
Google Play Dowload button.