Låt oss hjälpa dig med rekryteringen till ditt hotell eller restaurang.

Om du planerar att rekrytera personal med erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen till din verksamhet finns vi här för att hjälpa dig med just det.

När du letar efter personal till ditt hotell eller restaurang vill du i första hand ha personal med erfarenhet från liknande jobb inom hotell- och restaurangbranschen, med goda referenser och som är redo att jobba – oavsett om det är för skift eller för en fast anställning.

Med Staffers kan du hitta personal med erfarenhet av jobb som servitör, bartender, kock,köksassistent, barback, diskare, med flera. Staffers teknologi matchar företag inom hotell- och restaurangbranschen med personer som har rätt kompetens så att du kan bibehålla en optimal nivå av service till dina gäster. Vi gör det enkelt att rekrytera personer med den kompetens ni behöver för er verksamhet, oavsett om det för en permanent heltidstjänst, deltidstjänst eller dagliga skift.

Hoppas du på att rekrytera den bästa kandidaten för en permanent position? Med vår plattform kan du publicera din platsannons på några minuter, och den kommer sedan att synas i vårt nätverk under en tidsperiod på 6 veckor – både i Norge och andra länder inom EU. Eller letar du efter extra personal som kan arbeta under särskilt hektiska perioder? Hitta erfarna personer som kan jobba dagliga skift med kort varsel genom att publicera de skift du behöver täcka på Staffers. Med automatiserade arbetsavtal och tidsregistrering kommer du kunna lägga mindre tid på administrativt jobb, du får endast en faktura för utförda arbetstimmar från Staffers.

Det är så enkelt att börja rekrytera genom Staffers, både för permanenta positioner och dagliga skift, är du redo att prova det själv? Klicka här för att börja.

“Vi använder ofta Staffers och har haft många skickliga bartenders som jobbat skift hos oss, några av dem har vi till och med anställt permanent.»
Max, Barchef
BAR tjuvholmen, Oslo

You might also like...

More posts
arrow

Letar du fortfarande efter personal till din restaurang eller ditt evenemang i sommar?

Sommaren är här, solen skiner och vi ser alla fram emot att göra det bästa av den. För många av oss är det dock de mest hektiska månaderna på året. Om du är ansvarig för en restaurang, bar, en festival eller andra evenemang vet du exakt vad vi pratar om. För att få ditt företag att blomstra i sommar måste du se till att du har rätt personal som tar hand om dina gäster. Förhoppningsvis har du redan ett sammansvetsat team på plats och behöver bara några extra hjälpande händer? Eller så vill du lägga till den perfekta kandidaten till ditt team för att fylla heltids- eller deltidstjänster? Hur som helst är vi här för att hjälpa!

Hur man hittar och anställer kvalificerad personal inom besöksnäringen.

Att driva en framgångsrik restaurant tar mer än en utmärkt meny och en utmärkt placering. Det är människorna som får allt att gå samman och skapa en unik upplevelse. Med stram konkurrens och utvecklande efterfråga i gästfrihetsbranschen är det viktigt att hitta kvalificerad och pålitlig personal för att hålla din restaurang blomstrande. Men var börjar man?

App Store download button.
Google Play Dowload button.