Om du planerar att rekrytera personal med erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen till din verksamhet finns vi här för att hjälpa dig med just det.

När du letar efter personal till ditt hotell eller restaurang vill du i första hand ha personal med erfarenhet från liknande jobb inom hotell- och restaurangbranschen, med goda referenser och som är redo att jobba – oavsett om det är för skift eller för en fast anställning.

Med Staffers kan du hitta personal med erfarenhet av jobb som servitör, bartender, kock,köksassistent, barback, diskare, med flera. Staffers teknologi matchar företag inom hotell- och restaurangbranschen med personer som har rätt kompetens så att du kan bibehålla en optimal nivå av service till dina gäster. Vi gör det enkelt att rekrytera personer med den kompetens ni behöver för er verksamhet, oavsett om det för en permanent heltidstjänst, deltidstjänst eller dagliga skift.

Hoppas du på att rekrytera den bästa kandidaten för en permanent position? Med vår plattform kan du publicera din platsannons på några minuter, och den kommer sedan att synas i vårt nätverk under en tidsperiod på 6 veckor – både i Norge och andra länder inom EU. Eller letar du efter extra personal som kan arbeta under särskilt hektiska perioder? Hitta erfarna personer som kan jobba dagliga skift med kort varsel genom att publicera de skift du behöver täcka på Staffers. Med automatiserade arbetsavtal och tidsregistrering kommer du kunna lägga mindre tid på administrativt jobb, du får endast en faktura för utförda arbetstimmar från Staffers.

Det är så enkelt att börja rekrytera genom Staffers, både för permanenta positioner och dagliga skift, är du redo att prova det själv? Klicka här för att börja.

“Vi använder ofta Staffers och har haft många skickliga bartenders som jobbat skift hos oss, några av dem har vi till och med anställt permanent.»
Max, Barchef
BAR tjuvholmen, Oslo

You might also like...

More posts
arrow

Rekryterar du för ett företag inom hotell- och restaurangbranschen?

Rekryterar du för ett företag inom hotell- och restaurangbranschen? Här är 3 tips för hur du kan förbättra din platsannons.

Hur du börjar rekrytering med Staffers

Letar du efter personal för skift eller fasta positioner på din restaurang, bar eller hotell? Med Staffers har du tillgång till ett nätverk med fler än 16 000 personer. Det är enkelt att börja och du kan ha din platsannons publicerad inom några minuter, låt oss visa dig hur.

App Store download button.
Google Play Dowload button.