Tjänsteplanering för besöksnäringen i 2023

I hotell och restaurang är de människor som ser till att dina gäster är nöjda din viktigaste tillgång. Och när du planerar för ett nytt år vill du se till att du har tillräckligt med skickliga människor som arbetar vid rätt tidpunkt för att upprätthålla en servicenivå som uppfyller dina gästers förväntningar.  Detta kräver en grundlig analys av ditt företags förväntade verksamhet för det kommande året, budget avsatt för personal och din befintliga arbetskraft. Oavsett om du ser ett gap mellan förväntad verksamhet och din befintliga personalstyrka, planeringsutmaningar eller budgetutmaningar, har vi några verktyg som kan hjälpa dig att planera och optimera din personalstyrka under det nya året.

Staffers erbjuder en plattform som möjliggör enklare optimering av din befintliga arbetskraft och enklare rekrytering när du ser ett behov av mer personal.

Vår plattform är skräddarsydd för hotell och restaurang av personer med egen erfarenhet från branschen.  Genom att använda de verktyg som finns tillgängliga på Staffers-plattform kan du optimera personaleffektiviteten, öka företagets smidighet, minska personalkostnaderna och samtidigt förenkla planering och kommunikation.  Är du nyfiken på hur det fungerar? Låt oss gå in på detaljerna.

Intern skiftmarknad

Staffers Interna skiftmarknad för besöksnäringen möjliggör mobilisering av din arbetskraft över avdelningar och platser i ditt företag.  Låt oss säga att du arbetar som chef för en avdelning på  ett hotell och du får ett meddelande om sjukfrånvaro från en av dina anställda en morgon, hur skulle du vanligtvis hantera en sådan härsituation?  Du skulle förmodligen börja ringa och / eller skicka textmeddelanden direkt till andra anställda på din avdelning eller andra avdelningar. Men vad händer om en annan avdelning på ett annat hotell i din stad har en lugn dag och deras personal har lite eller inget att göra? Med Staffers Interna skiftmarknad kan du publicera ett tillgängligt skift och låta anställda i hela organisationen ansöka om att arbeta det skiftet, du kan också behålla värde från tidigare anställda genom att låta dem arbeta ofyllda skift.  All kommunikation och administration sker på Staffers-plattformen, utan att du behöver slösa tid på att ringa eller skicka sms till alla i din organisation.  I din interna bemanningspool har alla i ditt företag en fullständig översikt över alla lediga arbetspass som passar deras kompetens över de olika avdelningarna och platserna, vilket gör det mycket lättare för dina anställda att upptäcka alla jobbmöjligheter som finns med organisationen.  Vill du lära dig mer om Staffers Interna skiftmarknad för besöksnäringen? Fortsätt läsa  här, eller kontakta oss här

Extern jobbmarknad  

Ibland behöver du en extra uppsättning händer för att hjälpa till under särskilt hektiska tidsperioder, som högsommarens uteserverings säsong eller stora evenemang, men var hittar du folk för att fylla dina lediga skift? Utnyttja Staffers Externa nätverk -ett nätverk som består av över 20 000 personer. 

Medarbetare matchar personer med relevant erfarenhet med företag från branschen via vår plattform.  Vi tillhandahåller tekniken som gör att du kan publicera ett skift på ett snabbt och enkelt sätt, och för personer med rätt kompetens att ansöka lika enkelt, och sedan är det upp till dig att välja rätt kandidat.

 Det är enkelt att komma i gång och du kan få din jobbannons publicerad inom några minuter, se hur du kan publicera ditt första lediga arbetspass här.

 

 

You might also like...

More posts
arrow

Hur man hittar och anställer kvalificerad personal inom besöksnäringen.

Att driva en framgångsrik restaurant tar mer än en utmärkt meny och en utmärkt placering. Det är människorna som får allt att gå samman och skapa en unik upplevelse. Med stram konkurrens och utvecklande efterfråga i gästfrihetsbranschen är det viktigt att hitta kvalificerad och pålitlig personal för att hålla din restaurang blomstrande. Men var börjar man?

Har din restaurang tillräckligt med personal för en hektisk sommarsäsong?

Som restaurangägare vet du att sommarsäsongen ger ökad trafik och en möjlighet att öka försäljningen. Men är du beredd att hantera den ökade tillströmningen av kunder? Vi har alla upplevt hur en hektisk kväll i restaurangen snabbt kan ge vika för kaos om det inte finns tillräckligt med människor på jobbet för att servera dem. Det är dags att fråga dig själv: har jag tillräckligt med personal på plats för de kommande sommarmånaderna?

App Store download button.
Google Play Dowload button.