Hur du börjar rekrytering med Staffers

Letar du efter personal för skift eller fasta positioner på din restaurang, bar eller hotell? Med Staffers har du tillgång till ett nätverk med fler än 16 000 personer. Det är enkelt att börja och du kan ha din platsannons publicerad inom några minuter, låt oss visa dig hur.

·     Rekryterar du för en permanent position? För att locka de bästa talangerna är det viktigt att förbereda en bra platsannons. Om du behöver tips på hur du skriver en bra platsannons föreslår vi att du läser denna artikel.

·     Letar du efter någon som kan täcka dagliga skift? Kom ihåg att vara tydlig med vad du söker när det kommer till de kvalifikationer och erfarenhet som jobbet kräver, samt timlön.

·     Fyll i vår mall, antingen för skift eller för fasta positioner och klicka på publicera.

Alla kandidater är verifierade i förhand och du kan lägga till specifika frågor för kandidaterna att svara på i en videointervju. Sen är det upp till dig att välja mellan de kandidater som sökt dina skift eller fasta positioner.

Om du rekryterar för en fast position tar vi ut en liten rekryteringsavgift, om du rekryterar för dagliga skift tar vi ut en fast avgift per timme, men hanterar också alla administrativa uppgifter relaterade till löneutbetalning - du kommer bara ta emot en faktura för utförda arbetstimmar. Hos Staffers tror vi på total insyn, därför har vi inga dolda avgifter, du kan läsa mer om våra priser här.

Har du några frågor om rekrytering genom Staffers? Tveka inte att kontakta oss, eller kan du kanske hitta svaret på din fråga i vår FAQ-sektion.

Eller är du redo att publicera din första platsannons?  Klicka här för att börja.

You might also like...

More posts
arrow

Letar du fortfarande efter personal till din restaurang eller ditt evenemang i sommar?

Sommaren är här, solen skiner och vi ser alla fram emot att göra det bästa av den. För många av oss är det dock de mest hektiska månaderna på året. Om du är ansvarig för en restaurang, bar, en festival eller andra evenemang vet du exakt vad vi pratar om. För att få ditt företag att blomstra i sommar måste du se till att du har rätt personal som tar hand om dina gäster. Förhoppningsvis har du redan ett sammansvetsat team på plats och behöver bara några extra hjälpande händer? Eller så vill du lägga till den perfekta kandidaten till ditt team för att fylla heltids- eller deltidstjänster? Hur som helst är vi här för att hjälpa!

Hur man hittar och anställer kvalificerad personal inom besöksnäringen.

Att driva en framgångsrik restaurant tar mer än en utmärkt meny och en utmärkt placering. Det är människorna som får allt att gå samman och skapa en unik upplevelse. Med stram konkurrens och utvecklande efterfråga i gästfrihetsbranschen är det viktigt att hitta kvalificerad och pålitlig personal för att hålla din restaurang blomstrande. Men var börjar man?

App Store download button.
Google Play Dowload button.